Fortnite Battle Royale Nasıl İndirilir ve Kurulur ?


https://www.facebook.com/groups/FortniteBattleRoyaleTurkey/
https://www.facebook.com/FortniteBattleRoyaleTurkiye

VİDEOLU ANLATIM




Oyunu indirebilmemiz için öncelikle oyuna kayıt olmamız gerekiyor. Buraya tıklarsanız oyunun kayıt olma sayfasına giderek üye olabilirsiniz. Kayıt olma bölümünde bizden ad, soyad, mail adresi vb. kişisel bilgilerimizin istendiği bir kayıt formuyla karşılaşıyoruz. Forumda yer alan bölümleri doldurduktan sonra aşşağıdaki resimdeki gibi bir ekranla karşılaşıyoruz.​

[​IMG]
Karşımıza gelen ekranda işletim sistemizin adının yazdığı butona tıklıyoruz ve tarayıcımız kurulum programı olan “EpicInstaller-bla bla-6.3.0” adlı uygulamayı indirmeye başlıyor.

Fortnite Battle Royale Nasıl Kurulur ?
İndirme tamamlandıktan sonra uygulamaya tıklayarak oyun kurulumunu başlatıyoruz. Uygulama Steam tarzı bir uygulama olduğu için oyunun dosyalarını kendisi indiridip kuruyor. Kurulum işlemi tamamlandıktan sonra kullanıcı adımız ve şifremizi yazarak uygulama üzerinde oturum açıyoruz.

[​IMG]


Oturum açtıktan sonra karşımıza aşşağıdaki gibi bir ekran gelecek. Oyun indirme işlemi tamamlandığı için r
esimde ''Repair'' şeklinde buton gözüküyor.

[​IMG]

Sizde o kısımda ''Install'' isimli bir buton çıkar bu butona tıkladığımızda oyun dosyalarını indirmeye başlıyor ve daha sonra kuruluma geçiyor. Bir sorunla karşılaşmadığınız sürece tek yapmanız gereken dosyaların inmesini ve kurulumun bitmesini beklemek :)
Kurulum tamamlandıktan sonra aşşağıdaki resimde olduğu gibi ''Launch'' butonuna tıklayarak oyunun açılmasını bekliyoruz.

[​IMG]

Previous
Next Post »